Ako predať byt drahšie?

Návod, ako predať byt drahšie. Školenia sú zamerané na uzatvorenie obchodu a psychológiu predaja. Po školení budete sebaistý a predáte viac. Asi pred 8 rokmi som absolvoval medzinárodný obchodný seminár. Boli pozvaný zahraniční obchodníci a hovorili o tom, ako sa zlepšiť v predaji v komunikácii a tiež obchodné prípady, ktoré boli z praxe.(predávam a školím dlhé roky, ale aj sa vzdelávam).

 Ten to blog nie je len pre realitných maklérov, ale pre každého jedného obchodníka, ktorí chcú vidieť úplnú inú stránku predaja, akú do teraz nevideli.

Každý chce vedieť, ako predať byt, dom drahšie. Otázkou stále zostáva, ako?

Súvisiace články: 9tipov, ako telefonovať, 10 tipov, ako predať nehnuteľnosť, psychológia predaja v praxi.

Ako sa zlepšiť v predaji?

Ten to seminár bol v Brne a nebol  lacný. Dnes po odstupom čase môžem z konštatovať, že to bol jeden najlepších seminárov, aký som kedy absolvoval. Prednášal tam jeden pán z Austrálie, ktorý predal svoj hotel, tak, že 3x navýšil cenu, kým predal nehnuteľnosť. Názov seminára, ako predať drahšie a kde sú vaše mentálne limity.

Mimochodom, kto si sám sebe navýši 3x cenu hotela?

Aby som skrátil jeden dlhý príbeh, tak ten to pán z Austrálie si najal realitnú firmu, ktorá začala predávať hotel v horách, blízko lyžiarskeho strediska. Austrália je horúca krajina, mať hotel v horách je dobrá investícia. Maklér priniesol prvého klienta. Hotel bol luxusne zariadený, všetko bolo dokonalé. Skontrolovali účtovné knihy a klient to odmietol.

 Viete prečo? Doslova povedal, že je to lacné, niečo ste zamlčali, a ja nebudem riskovať. Čo by ste urobili, nechcú vás akceptovať, lebo ste lacný. „Mám predať hotel drahšie, aby ma ľudia rešpektovali?“

predať drahšie

Cenu sme zvýšili

„Cenu sme zvýšili o 25%“.

Prišiel druhy klient, z konštatoval to isté, ako ten prvý. Je to veľmi lacné, niečo ste zamlčali, a ja nebudem riskovať. Cenu museli znovu zvýšiť.

Cenu nehnuteľnosti, museli zvýšiť tri krát. Na tretí pokus prišiel klient, pozrel si nehnuteľnosť, skontroloval účtovné knihy, a povedal slová na ktoré čakali. Kupujem to.

Techniky telefonovania

Návody a tipy, ako volať do novej firmy, ako znížiť riziko odmietnutia. Získajte zručnosť, ako predávať a dohodnúť stretnutie s novým klientom, ako predať cez telefón.

Obchodné predajné ručnosti

Staňte sa obchodníkom za 2 dni. Ako získať zákazníka, ako uzatvoriť obchod v B2B a B2C, ako vyjednať obchodné podmienky a získať viac akvizícií za cenu jedného kávovaru.

Ako robiť obchodné prezentácie?

Naučíme vás, ako osloviť zákazníka, zvýšime efektivitu predaja, ako robiť prezentácie ktoré zarábajú. Žijeme v dobe prezentácií, budťe ziskový už dnes.

Cenu sme zvýšili 3 krát

Realitný maklér (majiteľ firmy) to nepredal, lebo sa rozhodol, že to kúpi on sám.

 Viete si predstaviť tu dilemu? Sám sebe si navýšil cenu 3x. To, že ľudia nechcú „normálny“ o tom viete  a vôbec nechcú vlastniť lacné veci.

Funguje predaj aj na Slovensku?

V Nových Zámkoch som predal byt, v centre mesta a to tak, že som 3x navýšil cenu bytu, kým to niekto kúpil. Že ako sa to stalo, si povieme na školení. Ak chcete poznať nové techniky predaja prihláste sa na školenie, predáte viac a jednoduchšie.

Súvisiace články: ako predať nehnuteľnosť, psychológia predaja v príkladoch, ako komunikovať so zákazníkom.

Aké mentálne bloky sú pri predaji

Predajcovia sa boja predávať drahé veci. V hlave majú mentálny blog, a podľa nich daná vec,( auto, dom,…) alebo služba je drahá. Viete, čo je zaujímavé? Že ten to blok, je len v ich mysli, nikde inde. Ak vy, ako predajca máte v hlave, že daný produkt je drahý, a postavíte sa pred klienta, tak aká je šanca toho, že to predáte?

Vždy budú ľudia ktorí nosia hodinky za 150eur, a vždy budú ľudia, ktorí si kupujú za 15 000 eur. Mali by ste byť hrdý na to, že predávate drahé veci.

Slovo na záver

Na našich seminároch a školeniach trénujeme, nie len mechanické veci, ako osloviť klienta, alebo kedy uzatvárať obchodný prípad, ale aj mentálne tréningy na odblokovanie mysle.

Po školení budete sebaistý a predáte jednoduchšie. Nezabudni, cenu jedného kávovaru ušetríte 5 rokov štúdia a zarobíte viac.

Mohlo by vás zaujímať


Newsletter