Fotobanky nástroj na podporu predaja.

Ako podporí predaj fotobanka?

Aj „obrázky predávajú.“ Počuli ste to už niekedy? Ak hľadáte niečo na internete, v časopise, novinách, letákoch, pozeráte správy alebo, keď, chcete ísť do kina, do divadla, prvá vec, čo si pozriete, je obrázok. Ak vás obrázok, neupútal, tak si článok neprečítate alebo daný produkt nekúpite. Firmy vynaložia obrovské náklady na to, aby ich cieľová skupina našla a kúpila ich produkty. Vedeli ste to, že ľudská myseľ, funguje na báze obrázkov? Všetky deti na planéte zem sa učí čítať na báze obrázkov, jednotlivé písmená viažu k nejakému obrázku. Ak by som vás teraz požiadal, aby ste mysleli na „kravu, čo by sa objavilo vo vašej mysli? Napísané slovo alebo nejaký obrázok? Na tom to základe funguje všetky marketingové firmy, ktoré riešia, reklamu na mieru. Naučiť pracovať s „obrázkami-reklamami“ nie je ťažké, ale nie je to ani jednoduché. Potrebujete informácie a trochu „sedliackeho rozumu.“ Nezabudnite na to, že ak ste niečo kúpili, tak to bolo na základe „ obrázkov a emócii.“ Obrázky priamo podporujú predaj. Sú aj iné faktory na podporu predaja, ale obrázky, ( aj videá sú obrázková reklama) je základom.

fotobanka podpora obchodu

Načo sa používa fotobanka?

Fotobanky sa najmä používajú pri tvorbu web stránok, vytvorenie banerových reklám(upravené obrázkové reklamy) pre sociálne siete alebo reklamy na google, ale aj na zábavu. Určite ste videli niekde, upravenú fotku, video, ktorá vás rozosmiala, stiahli ste ju, poslali ďalej mailom, alebo na sociálnych sieťach. Správne použitie vám môže ušetriť, veľa času, peňazí, lebo ovládanie je veľmi jednoduché( pozri video). Cena jednej upravenej obrázkovej reklamy sa pohybuje od min. 5€-25€ a viac. Ďalšia výhoda je, že takmer všetky fotobanky majú jednoduché a rýchle ovládanie aj pre bežných užívateľov, nepotrebuje k tomu takmer žiadne digitálne zručnosti a tiež nepotrebujete žiadne podporný program inštalovať.

Aké sú najznámejší fotobanky?

pixabay fotky

Nájde tu obrázky, vektory, ilustrácie, videá a hudbu zadarmo. Nájdete tu všetko. Je to moja prvá voľba.

Je moja druhá voľba, najmä kvôli vektorovej grafike. Veľmi bohatý výber a jednoduché ovládanie.

Krásne, bezplatné obrázky a fotografie, ktoré si môžete stiahnuť a použiť na akýkoľvek účel.  Fotografie sú bez autorských honorárov, pre mňa chýba väčší výber ilustrácií.

Bohatý výber, dobrá grafika, určite dobrá voľba.

Techniky telefonovania

Návody a tipy, ako volať do novej firmy, ako znížiť riziko odmietnutia. Získajte zručnosť, ako predávať a dohodnúť stretnutie s novým klientom, ako predať cez telefón.

Obchodné predajné ručnosti

Staňte sa obchodníkom za 2 dni. Ako získať zákazníka, ako uzatvoriť obchod v B2B a B2C, ako vyjednať obchodné podmienky a získať viac akvizícií za cenu jedného kávovaru.

Ako robiť obchodné prezentácie?

Naučíme vás, ako osloviť zákazníka, zvýšime efektivitu predaja, ako robiť prezentácie ktoré zarábajú. Žijeme v dobe prezentácií, budťe ziskový už dnes.

Ktoré fotky sú trendy?

Na tú to otázku je veľmi ťažké odpovedať, závisí to od veľmi od vášho zamerania a podnikania, za akým účelom chcete použiť fotky, videa alebo grafiku. Či je to pre zábavu alebo pre komerčné účely napríklad na platenú reklamu na facebouku, alebo pre váš web. Naše pozorovanie je, že vektorová grafika a ilustrácie sú v trende. Ako príklad môžem uviesť, napríklad pokec alebo linkedin.

linkedin a pokec vzor grafiky

Ako stiahnuť fotky z fotobanky?

Slovo na záver:

Ak by ste potrebovali poradiť s grafikou neváhajte nás kontaktovať.

My školíme všetko ohľadne predaja, napríklad: 

Kedy a ako uzatvárať predaj

Ako predávať  v maloobchode.

Ako telefonovať

Ako robiť profi prezentácie, ktoré vám zarobia peniaze 

Ak sa vám článok páčil a video prosím zdieľajte na Facebooku, alebo pošlite to priateľom, možno aj oni hľadajú presne to čo vy.

Ak sa chcete dozvedieť viac o našich kurzov, alebo školeniach prosím kontaktujte nás.

Mohlo by vás zaujímať


Pridaj komentár